Контакти

гр. София, ул. Евлоги Георгиев №73 /спирката на ул. Граф Игнатиев на автобуси 76, 204, 604, 72 и 94/

Тел.: 0988 82 35 50 /0898 23 16 24

 

Е-mail: sales@office2.bg - отдели ПРОДАЖБИ и РЕКЛАМАЦИИ

E-mail: print@office2.bg - отдел ПРЕДПЕЧАТ, ПЕЧАТ И РЕКЛАМА 

E-mail: copycenter@abv.bg - отдел ПРЕДПЕЧАТ, ПЕЧАТ И РЕКЛАМА